Genel Blog SUSAM Tohum olarak bulunan susam baharat olarak kullanılır. Tahinin ana maddesi susamdır....
Genel Blog Sahurda tok tutan besinler nelerdir? Ramazan günlerinin en önemli öğünlerinden biri de sahurdur. Sahurda yenilen yiyecekler gün boyu bizi tok tutması açısından oldukça önemlidir...
Genel Blog LOKUM Su, nişasta, şeker ve içeriğine göre kurutulmuş meyveler yada kuruyemişler kullanılarak hazırlanır. ...
Genel Blog Pul biber Pul biber için biberler iki şekilde kurutulur. Güneşte yada fırında kurutulur....
Genel Blog ELMA SİRKESİ Yaygın olarak tüketilen şifalı bir bitkidir. Elma sirkesi salata ve soslarda tat vermek için kullanılırken aynı zamanda çok iyi bir dezenfekte edicidir....
Genel Blog İsot İsot ağızda önce tatlı bir tat gibi gelen sonra acı olduğunu hissettiren bir çeşit biberdir....
Genel Blog KABAK ÇEKİRDEĞİ Kabak çekirdeği kalsiyumun yanı sıra demir, selenyum, B vitaminleri ve vücudun A vitaminine dönüştürdüğü beta karoten kaynağıdır. ...
Genel Blog NOHUT Nohut, diyabeti önleyen ve kilo kaybına yardımcı olan mükemmel bir protein kaynağıdır. ...
Bizi Takip Edin