Destek
444 62 20
WhatsApp Sipariş
0537 442 49 99

Genel Blog

İNCİR

İncir kuru ve yaş olmak üzere iki ye ayrılır. İnsan vücuduna yararları saymakla bitmiyor. İçerdiği lifler, vitaminler, mineraller ve antioksidanları vücudun doğal koruyucularıdır....

TURŞU

Kış sofralarının vazgeçilmez eşsiz lezzetidir. Ekşi ve acı tadıyla insanların ağzında bıraktığı tat ile insanları mutlu eden eşsiz bir lezzettir. ...

KABAK ÇEKİRDEĞİ

Kabak çekirdeği kalsiyumun yanı sıra demir, selenyum, B vitaminleri ve vücudun A vitaminine dönüştürdüğü beta karoten kaynağıdır. ...

KEKİK

KEKİK Kekik daha çok nemli bölgelerde ormanlık alanlarda yetişen bir bitki türüdür. Kekik sıcağı ve güneşi seven bir bitkidir. Genellikle yemeklerde baharat olarak kullanılır. ...

KARABİBER

Beyaz ve yeşil biberlerin tohum halleri kurutulup ufalandığı hale karabiber denir. ...

NOHUT

Nohut, diyabeti önleyen ve kilo kaybına yardımcı olan mükemmel bir protein kaynağıdır. ...

CEVİZ

Cevizler sağlıklı yağ, protein ve lif kaynağıdır. Kalp ve kemik sağlığını iyileştirebilir ve diğer yararların yanı sıra kilo yönetimine yardımcı olabilirler. ...

Pul biber

Pul biber için biberler iki şekilde kurutulur. Güneşte yada fırında kurutulur....
Haberlerden Ve Fırsatlardan Hemen Haberdar Olmak İçin Abone Ol