Destek
444 62 20
WhatsApp Sipariş
0537 442 49 99

Genel Blog

ELMA SİRKESİ

Yaygın olarak tüketilen şifalı bir bitkidir. Elma sirkesi salata ve soslarda tat vermek için kullanılırken aynı zamanda çok iyi bir dezenfekte edicidir....

KURU FASULYE

Kuru fasulye protein ve anorganik tuzlar açısından çok zengindir, kalp krizini önler, kemik yapısını güçlendirmeye yardımcı olur. ...

KİMYON

Kimyon keskin kokulu şifalı bir bitkidir. Ülkemizde her yörede farklı isimle anılır. ...

SUMAK

Sumak, İran, Afganistan, Güney Avrupa, Kuzey Afrika ve Akdeniz'de yetişir. ...

KEKİK

KEKİK Kekik daha çok nemli bölgelerde ormanlık alanlarda yetişen bir bitki türüdür. Kekik sıcağı ve güneşi seven bir bitkidir. Genellikle yemeklerde baharat olarak kullanılır. ...

KABAK ÇEKİRDEĞİ

Kabak çekirdeği kalsiyumun yanı sıra demir, selenyum, B vitaminleri ve vücudun A vitaminine dönüştürdüğü beta karoten kaynağıdır. ...

SUSAM

Tohum olarak bulunan susam baharat olarak kullanılır. Tahinin ana maddesi susamdır....

YER FISTIĞI

Yer fıstığı çerez olarak yada yemeklere lezzet vermek için kullanılır. Yer fıstığının bir çok faydası vardır....

TURŞU

Kış sofralarının vazgeçilmez eşsiz lezzetidir. Ekşi ve acı tadıyla insanların ağzında bıraktığı tat ile insanları mutlu eden eşsiz bir lezzettir. ...

LEBLEBİ

Leblebi sağlık açısından bir çok faydası vardır. Nohut kökenli olduğundan içerisinde vitaminler ve mineraller içerir. ...
Haberlerden Ve Fırsatlardan Hemen Haberdar Olmak İçin Abone Ol