-
İncecik açılmış 40 kat yufka ile; kaymaklı, sade yağlı ve fıstıklı Gaziantep BaklavasıDilim sayıları1150 Gr. Tepsi: ~32 Dilim2 Kg. Tepsi: ~56 Dilim3 Kg. Tepsi: ~80 DilimBaklava kategorisindeki ürünlerimiz Gaziantep'te TS EN ISO 9001:2008, TS EN ISO 14001:2004, TS EN ISO 18001:2007, TS EN ISO..
160,00 TL
Büyük kesim bol ve tüm antep fıstıklı özel kare baklava.Dilim sayıları1150 Gr. Tepsi: ~16 Dilim2 Kg. Tepsi: ~33 Dilim3 Kg. Tepsi: ~50 DilimBaklava kategorisindeki ürünlerimiz Gaziantep'te TS EN ISO 9001:2008, TS EN ISO 14001:2004, TS EN ISO 18001:2007, TS EN ISO 22000:2005 ve HELAL sertifikala..
150,00 TL
İncecik yufka bohçasında kaymak ve bol fıstık..Dilim sayıları1150 Gr. Tepsi: ~24 Dilim2 Kg. Tepsi: ~44 Dilim3 Kg. Tepsi: ~66 DilimBaklava kategorisindeki ürünlerimiz Gaziantep'te TS EN ISO 9001:2008, TS EN ISO 14001:2004, TS EN ISO 18001:2007, TS EN ISO 22000:2005 ve HELAL sertifikalarına sahi..
175,00 TL
İncecik açılmış 40 kat yufka ile; sade yağlı, antep fıstıklı ve uzun ömürlü Gaziantep Baklavası. Kuru baklava; içerisinde kaymak kullanılmadığı için raf ömrü daha fazladır ve tazeliğini uzun süre korur.Dilim sayıları1150 Gr. Tepsi: ~32 Dilim2 Kg. Tepsi: ~56 Dilim3 Kg. Tepsi: ~80 DilimBaklava k..
160,00 TL
Antep Fıstığının ve Bitter Çikolatanın Enfes birleşimiBaklava kategorisindeki ürünlerimiz Gaziantep'te TS EN ISO 9001:2008, TS EN ISO 14001:2004, TS EN ISO 18001:2007, TS EN ISO 22000:2005 ve HELAL sertifikalarına sahip üretim tesislerinde Gaziantepli ustalar tarafından sağlıklı ve hijyenik bir orta..
175,00 TL
Bol ve iri fıstıklı havuç şekilli eşsiz lezzet dilimleri.Dilim sayıları1150 Gr. Tepsi: ~16 Dilim2 Kg. Tepsi: ~20 DilimBaklava kategorisindeki ürünlerimiz Gaziantep'te TS EN ISO 9001:2008, TS EN ISO 14001:2004, TS EN ISO 18001:2007, TS EN ISO 22000:2005 ve HELAL sertifikalarına sahip üretim tes..
175,00 TL
Nam-ı diğer fıstık sarma. Kilogramında yaklaşık 650 gr. antep fıstığı bulunan tatlıların kralıDilim sayıları1150 Gr. Tepsi: ~34 Dilim2 Kg. Tepsi: ~55 Dilim3 Kg. Tepsi: ~76 DilimBaklava kategorisindeki ürünlerimiz Gaziantep'te TS EN ISO 9001:2008, TS EN ISO 14001:2004, TS EN ISO 18001:2007, TS ..
200,00 TL
Bol antep fıstığı ile hazırlanmış çıtır burma kadayıfBaklava kategorisindeki ürünlerimiz Gaziantep'te TS EN ISO 9001:2008, TS EN ISO 14001:2004, TS EN ISO 18001:2007, TS EN ISO 22000:2005 ve HELAL sertifikalarına sahip üretim tesislerinde Gaziantepli ustalar tarafından sağlıklı ve hijyenik bir ortam..
250,00 TL
Bizi Takip Edin