ÜRÜN AÇIKLAMASI
Gaziantep Nizip yöresinin yağlı zeytinlerinden Antep Usulü Mutfak tarifleriyle hazırlanmıştır. Bidon içerisinde bozulmaması için kendi acı suyunda uzun bir süre muhafaza edebilirsiniz. Tüketmek için günaşırı 2/3 defa suyunu değiştirerek tatlandırıp kahvaltılarda, böreklerde, salatalarda afiyetle tüketebilirsiniz. Damak zevkinize göre tatlandıktan sonra suyuna bir miktar kaya tuzu eklemenizi tavsiye ederiz. Çekirdeklerinden ayıklanma oranı % 98'dir, servis etmeden önce kontrol etmeniz önerilir. 4500 CC bidon içerisinde en az net 2400 G çekirdeksiz zeytin vardır. Afiyet olsun.
Etiketler:
yeşil zeytin,
kırma zeytin,
çekirdeksiz zeytin,
kahvaltılık zeytin,
antep zeytini
Bizi Takip Edin