ÜRÜN AÇIKLAMASI
Gaziantep Barak yöresinin yağlı zeytinlerinden Antep Usulü Mutfak tarifleriyle hazırlanmıştır. Bidon içerisinde bozulmaması için kendi acı suyunda uzun bir süre muhafaza edebilirsiniz. Tüketmek için günaşırı 2/3 defa suyunu değiştirerek tatlandırıp kahvaltılarda, böreklerde, salatalarda afiyetle tüketebilirsiniz. Damak zevkinize göre tatlandıktan sonra suyuna bir miktar tuz ekleyebilirsiniz. Çekirdeklerinden ayıklanma oranı % 98'dir, servis etmeden önce kontrol etmeniz önerilir.. 4500 CC bidon içerisinde en az 2800 G çekirdeksiz zeytin bulunur. Afiyet olsun.
Etiketler:
yeşil zeytin,
kırma zeytin,
çekirdeksiz zeytin,
kahvaltılık zeytin,
antep zeytini,
nizip zeytini,
barak zeytini
Bizi Takip Edin