Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Kışlık Turşu Çeşitleri Sofranıza Lezzet Katacak

16-10-2022 23:54
Kışlık Turşu Çeşitleri Sofranıza Lezzet Katacak

Günümüzde sıklıkla karşılaştığımız güvensiz gıda üretim koşulları ve kalitesiz ürünler sağlık açısından olumsuz etkiler oluşturuyor. Raf ömrünü uzatmak için kullanılan katkı maddeleri de oldukça zararlı. Bu zararların fark edilmesi ile doğal ve organik ürünlere rağbet arttı. Tamamen doğal ve hijyenik üretilen, üreticiden tüketiciye direkt olarak ulaşan ürünler tüketicilerin göz bebeği durumunda. Nefisso olarak bütçeye uygun, organik, kaliteli, lezzetli ve hijyenik yöresel ürünleri sizlerle buluşturuyoruz. 

Ev Yapımı Antep Usulü Turşu 

Nefisso’dan satın alacağınız kışlık turşu çeşitleri, içerisinde koruyucu kimyasal bulundurmamaktadır. Geçmişten günümüze kadar gelen bu geleneksel lezzet özellikle kış aylarında tam bir şifa deposudur. Turşunun lezzetini kış aylarında sıcacık sofrada isteyenler doğru adrestesiniz. Nefisso ile artık ev yapımı turşu hasreti çekmeye son! 


Meşhur Antep Turşusu

Dünyaya ün salmış lezzet tüm doğallığı ile Nefisso’da. Antep turşusu tamamen ev yapımı değildir. Gaziantep’te yetişen organik ve doğal sebzelerden yapıldığı için ev yapımı denmektedir. Antep’e has topak biber ve has acur turşusu tadı damakta kalıyor. Nerden alırsanız alın Antep’ten aldığınız bu ürünlerin lezzetinin yerini tutmuyor. Sebzeli Dolma Biber Turşusu görünüşü ve lezzeti ile sofralara bomba gibi geliyor. Sofrada duruşu ile iştah açtıran bu lezzet kış aylarında sofraların baş tacı olacak gibi gözüküyor. Aynı zamanda kıtır kıtır acur ve kornişon turşu çeşitlerinden de kesinlikle denemelisiniz. Baş sarımsak turşu çeşitleri , Topak biber turşusu, Kornişon turşu kış aylarında doğal bir ağrı kesici.

Nefisso Antep Usulü Turşu Çeşitleri 

Ev tipi turşu çeşitleri, her damak zevkine cevap veriyor. Tadına doyamayacağınız, görünüşü ile ağız sulandıracak turşu çeşitleri;

Kornişon Turşusu İle Sofranızın Lezzeti Katlanacak

Kıtır kıtır kornişon turşusuna çocuklar bile bayılıyor. Misafirler için hazırlanan ikramlıkların yanında, akşam yemekleri ve çay yanı ikramlıklarının yanında kornişon turşu tüketilmektedir. Tamamen doğal, organik ve katkısız kornişon turşu tek bir tıkla kapınızda! Online turşu satın almak için hemen nefisso.com.tr adresini ziyaret ederek sipariş oluşturabilirsiniz.

Ev Yapımı Antep Turşu Fiyatları Ne Kadar?

Sezon başında belirlenen turşu fiyatları, değişiklik olmadığı sürece sabittir. Ürün görselleri yanında yer alan gramaj seçeneklerine ve turşu çeşidine göre fiyatlar değişiklik göstermektedir. Online turşu siparişi için bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

Turşu Faydaları Nedir?

  • Turşu bağışıklık sistemini güçlendirir,
  • Kış aylarında hastalıklara karşı vücudu korur, 
  • Doğal bir antibiyotiktir, 
  • Antioksidan içerir,
  • Metabolizmayı hızlandırır,
  • Kan şekerini düzenler, 
  • Sindirim sistemine faydalıdır.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.