Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Antep Fıstıklı Tahin Helva Çeşitleri ve Fiyatları

24-08-2022 17:18
Antep Fıstıklı Tahin Helva Çeşitleri ve Fiyatları

Kahvaltı sofralarının vazgeçilmez lezzetlerinden birisi helvadır. Türk mutfağında sıklıkla tüketilen ve yöreye göre farklı lezzetlerde hazırlanmaktadır. Osmanlıdan günümüze kadar gelen her damak zevkine uygun olan helva, sevilerek tüketilen bir tatlıdır. Sadece kahvaltıda değil öğün öncesi ikram olarak sunulmaktadır. Bayramda, özel günlerde ya da çay yanında masayı süsleyen yöresel lezzet Antep Usulü Helva Nefisso’da. 

Ağzınıza Layık Antep Fıstıklı Helva

Helva, her yörenin damak zevkine uygun olarak sunulmaktadır. Antep Usulü Kahvaltılık kategorimizde yer alan antep fıstıklı tabak helva ve fıstıklı tahin helva sıklıkla tüketilen helva türüdür. Nefisso olarak sizlere kaliteli ve lezzetli helva satışı sunmaktayız. Son zamanlarda yöresel ürünler arasında boy gösteren helva, birçok çeşidi ile satılmaktadır. Kahvaltıda ya da tatlı olarak tükettiğimiz gözde lezzete sahip olmak için hemen sipariş oluşturun!

Benzersiz Fıstıklı Tahin Helvası

Fıstıklı tahin helvası, içerisinde bol vitamin ve mineral içermektedir. Yemek sonrası tatlı olarak ya da kahvaltılarda tercih edilen fıstıklı tahin helvası, yerli susamdan elde edilmektedir. Antep fıstığı ve susama alerjisi olan kişilerin dikkatli tüketmesi önerilir. 

Helva Nasıl Tüketilir?

Helva, her öğünde rahatlıkla atıştırmalık olarak tüketilebilir. Nefisso antep usulü kahvaltılık kategorisinde yer alan helva çeşitleri oldukça rağbet görmektedir. Yöresel yöntemlere göre hazırlanan helva çeşitleri içerisinde gerçek antep fıstığı kullanılmaktadır. 

Helva Nasıl Muhafaza Edilir?

Helva nasıl saklanır? sorusuna cevap olarak; güneş görmeyen, kuru ve serin bi yerde saklanmalıdır. Sıcak ve güneş gören ortamda helva kısa süre içerisinde bozulur. Helva buzdolabında muhafaza edilmelidir. 

Gaziantep Fıstıklı Helva En Uygun Fiyatlar İle nefisso'da

Helva fiyatları, ürün miktarı ve türüne göre değişiklik göstermektedir. Ürün gramajı arttıkça fiyatta o kadar artış göstercektir. Nefisso Antep Usulü helva çeşitlerinde fıstık ve tahin bulunmaktadır. Fıstık ve tahin, helvaya eşsiz bir lezzet katmaktadır. Genelde kahvaltıda tüketilen bu lezzet, tatlı yapımında da kullanılmaktadır. Muhafaza aşamasına dikkat edildiği sürece son kullanma tarihi geçene kadar ilk günkü lezzetini korur. Ambalajı açıldıktan sonra 1-2 hafta içerisinde tüketmelisiniz. 

Online Helva Satın Al 

Nefisso’dan yapacağınız alışverişlerinizi online olarak gerçekleştirebilirsiniz. Müşterilerimiz 

üyelik oluşturarak istedikleri üründen istedikleri miktarda satın alabilmektedir. Online alışveriş seçeneği sayesinde sitemizde bulunan ürünler arasından istediğinizi seçerek ürün hakkında bilgi alabilirsiniz. Nefisso güvenli ödeme seçeneği ile sorunsuz alışveriş yapabilirsiniz. Online helva satın almak için hemen sipariş oluşturun! Nefisso keyifli alışverişler diler.

 
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.